Vi tilbyder bekæmpelse af følgende skadedyr

Myrer

Stiger myrer problemet dig til hovedet, så lad os bekæmpe dem. Hvad enten de befinder sig i dit hus, din have eller på arbejdspladsen, har vi det rette udstyr til at hjælpe dig af med dem. Myrerne er i udgangspunktet ikke farlige, men mange kunder oplever store vanskeligheder med dem i hverdagen.

Lad os stå for bekæmpelsen
Med mere end 5 års erfaring i at skadedyrsbekæmpe, er vi hos Vermin Care den helt rette til at hjælpe dig med bekæmpelsen af myrer.

Myre bekæmpelse

 • Pakke 1: Engangsbehandling uden garanti
 • Pakke 2: 0-100m2 med garanti
 • Pakke 3: 100-200m2 med garanti
 • Pakke 4: 200-300m2 med garanti

Håndtering af fugle

 • eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Fugle

Har du oplevet problemer med fugle, som hærger og opholder sig på dine bygninger og derfor er til gene, kan det være på tide at få professionel hjælp. Hvad enten det er måger eller duer, der larmer og efterlader afføring på din altan eller vinduer, kan vi afhjælpe problemet. Vi har det helt rette netværk, udstyr og så foretager vi kun autoriset forebyggende arbejde. Vi installerer alt fra duepigge og svalenet til skræmmefugle med henblik på, at komme fugleproblemerne til livs.

Lad os stå for bekæmpelsen
Med mere end 5 års erfaring i at skadedyrsbekæmpe, er vi hos Vermin Care den helt rette til at hjælpe dig med at forebygge og fjerne fuglene på sigt. Tag kontakt for en uforpligtende snak så kommer vi ud og giver et tilbud.

Muldvarpe og mosegrise

De fleste haveejere har oplevet, at muldvarpene har indtaget baghaven og ødelagt fodboldbanen med deres skud. Der findes et væld af husmortips til at få dem til at gå væk, men det mest effektive værktøj er, at tage fat på os og få professionel hjælp. Muldvarpene har ekstremt gode følelsessanser, når de er på jagt efter blandt andet orme og derfor vil de oftest opholde sig der, hvor jorden er rig på dem og insektlarver.

Lad os stå for bekæmpelsen
Med mere end 5 års erfaring i at skadedyrsbekæmpe, er vi hos Vermin Care den helt rette til at hjælpe dig med at bekæmpe muldvarpe og mosegrise.  

Muldvarpebekæmpelse

 • Pakke 1: Gasning med fosforbrinte, med opfølgende besøg 14 dage efter.
 • Pakke 2: Timepris, opsætning af muldvarpe sakse.

Bekæmpelse

 • Inkl opsætning af fælde med kamera
 • Rådgivning
 • Bygningssikring

Mår

Har du problemer med en husmår på loftet, kan vi hos Vermin Care hjælpe dig med at bekæmpe det. Måren gnaver ikke, men kan larme en del, når den bevæger sig rundt på loftet. Hvis du tilmed finder efterladenskaber i samlet masser, kan det med god grund være en husmår, der hærger og du bør derfor reagere hurtigst muligt. En mår er ikke farlig for mennesker, men kan som skrevet være skabe en stor irritation i dagligdagen, når den ødelægger isolering på loftet.

Lad os stå for bekæmpelsen
Med mere end 5 års erfaring i at skadedyrsbekæmpe, er vi hos Vermin Care den helt rette til at hjælpe dig med at bekæmpe husmåren.

Rotter og mus

Få bugt med rotterne og musene, som er nogle af de mest klassiske skadedyr. Hvad enten du døjer med dem i privaten eller på arbejdspladsen, kan vi hjælpe med at bekæmpe dem. Det er vigtigt at reagere, hvis der de mindste tegn på rotter – i form af efterladenskaber eller spor fra ting, som de har gnavet over.
Vi anbefaler virksomheder at få en serviceaftale med os, hvor vi opstiller x antal depoter omkring kunder ejendom, som vi så servicere x antal gange årligt som forebyggende sikringsordning. Ved sådan en serviceaftale gennemgår vi bygningerne i forbindelse med et kontrolbesøg, og udføre en rapport til kunden med fangst, fejl og mangler på bygninger i forhold til om de er skadedyrs sikret. 

Lad os stå for bekæmpelsen
Med mere end 5 års erfaring i at skadedyrsbekæmpe, er vi hos Vermin Care den helt rette til at hjælpe dig med at bekæmpe rotter og mus. 

Bekæmpelse af rotter og mus

 • Forebyggende bekæmpelse af rotter og mus er at man har en service aftale med Vermin Care ApS, hvor vi har gnaverdepoter omkring din ejendom vi servicere x antal gange omåret.

Bekæmpelse af bo

 • Weekend+helligedage tillæg på 100%
 • Mulighed for ekstra bo på samme adresse

Hvepsebo, bier, gedehamps

Er du træt af at hvepseboet har valgt at flytte ind på din adresse, kan vi hjælpe dig med at bekæmpe dem. Fælles for hvepse, bier og gedehamse er at de kan skabe en vis utryghed, da de kan finde på at stikke og genere. Derfor kan vi drive dem bort, hvad enten det er i privat eller arbejdsmæssig regi, at i oplever problemer med dem.

Lad os stå for bekæmpelsen
Med mere end 5 års erfaring i at skadedyrsbekæmpe, er vi hos Vermin Care den helt rette til at hjælpe dig med at bekæmpe hvepsebo, bier og gedehamse.

Bekæmpelse af væggelus, lopper og edderkopper

 • Pakke 1: 0-100m2
 • Pakke 2: 100-200m2
 • Pakke 3: 200-300m2

Småskadedyr - væggelus, lopper og edderkopper

Det er kun de færreste, der har undgået væggelus, lopper og edderkopper i løbet af livet. Mange har oplevet gener ved især væggelus, der på sigt kan skabe store problemer og vække massiv irritation i primært hjemmet. De opholder tæt på steder, hvor vi mennesker sover og kan i værste tilfælde bide, hvilket kan medføre infektioner. Derfor skal der hurtigst muligt reageres, hvis du oplever dem i hjemmet. Vi hjælper dig med bekæmpelsen hurtigt og effektivt.

Lad os stå for bekæmpelsen
Med mere end 5 års erfaring i at skadedyrsbekæmpe, er vi hos Vermin Care den helt rette til at hjælpe dig med at bekæmpe væggelus, lopper og edderkopper.

Småskadedyr - kakerlakker, fluer og møl

Blandt disse tre skadedyr er der ingen tvivl om, at kakerlakkerne er de værste skadedyr, som tilmed er sværest at bekæmpe. Det er et meget hårdført insekt med hurtige formeringsevner og med smittefarer i form af salmonella, og derfor skal der hurtigt reageres med professionel bekæmpelse. Vi hjælper med at komme kakerlakkerne til livs i både privaten og på arbejdspladsen. Fluer og møl kan ligeledes være en plage. Et lille problem kan hurtigt blive til et omfattende problem, hvis der ikke tages hånd om det og i værste fald kan fluer og møl udgøre en sundhedsrisiko for mennesker.

Lad os stå for bekæmpelsen
Med mere end 5 års erfaring i at skadedyrsbekæmpe, er vi hos Vermin Care den helt rette til at hjælpe dig med at bekæmpe kakerlakker, fluer og møl.

Bekæmpelse af kakerlakker, fluer og møl

 • Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Bekæmpelse af sølvfisk

 • Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Sølvfisk og skægkræ

Sølvfisk er et meget almindeligt skadedyr, der holder til på primært badeværelset, fordi der er fugtigt. Sølvfisk og skægkræ er ikke decideret farlige, men mange vælger at få dem fjernet alligevel, da de er til gene – især i køkkenet og lignende.

Lad os stå for bekæmpelsen
Med mere end 5 års erfaring i at skadedyrsbekæmpe, er vi hos Vermin Care den helt rette til at hjælpe dig med at bekæmpe sølvfisk og skægkræ.

Borebiller, husbukke og splintsved biller

Fælles for disse biller er at de borer sig igennem mange slags træ – blandt andet i bygningers tagkonstruktion (spær og lign.). Derfor har mange private oplevet problemer med dem – især når de formere sig indendørs, hvor de har gode levevilkår. I værste tilfælde kan det gå ud over designermøblerne og gulvbrædderne og skabe store gener. Tag derfor fat i os i god tid, hvis du blot har den mindste mistanke om biller.

Lad os stå for bekæmpelsen
Med mere end 5 års erfaring i at skadedyrsbekæmpe, er vi hos Vermin Care den helt rette til at hjælpe dig med at bekæmpe borebiller, husbukke og splintsved biller. Tag kontakt for et uforpligtende tilbud, hvis du kunne tænke dig en behandling af alt træværk – vi yder 10 års garanti på vores behandling.

Bekæmpelse af borebiller, husbukke og splintsved biller

 • Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Scroll til toppen

Hastesager?
Så ring på

Du er velkommen til at ringe til vores akutnummer og hovedlinje på tlf. nr.: +4530808004, hvis du har brug for hjælp til skadedyrsbekæmpelse eller haveservice. Har du forespørgsler til andre forefaldende opgaver, kan du ligeledes få svar herigennem.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.